Strategisch persoonlijk plan

Herken je dit?

Je hebt keuzes gemaakt in je leven en bent op weg; je carrière ontwikkelt zich, of je wilt hogerop in het bedrijf waar je voor gekozen hebt. In beide werksituaties ben je zelf de bepalende factor voor het beste eindresultaat. Hoe goed heb je het nu in beeld, heb je al scherp wat je huidige kwaliteiten zijn, waar je wilt eindigen en wat je daarvoor aan kennis en vaardigheden kunt toevoegen?

Hoe wij het aanvliegen:

Wat wij graag doen is je kennis en handvatten geven om te komen tot een goede gestructureerde aanpak van je doelen en de kennis en vaardigheden die hierbij passen.

Het is wellicht niet eenvoudig om zelf je doelen te bepalen, of als je dit goed afgaat, je doelen te bereiken. Wanneer je een groot einddoel hebt, is het slim om te zorgen dat je mensen om je heen hebt die je kunnen helpen en coachen.

 • Eigen vermogen
  Je creëert voor jezelf een inzicht: “Welke waarden en kwaliteiten bewonder ik het meest en wil ik graag vaak gebruiken in mijn leven?”
 • Persoonlijke Missie Statement
  Dit is een duidelijke, schriftelijke beschrijving van de persoon die je van plan bent te zijn in je werkend leven.
 • Persoonlijke Vaardigheden
  Dit is de volgende stap van de persoonlijke strategische planning om te werken aan wat wordt genoemd een ‘omgevingsanalyse.
 • Excelleren
  Je bent op deze aarde gezet met een speciale combinatie van talenten, capaciteiten en persoonlijke vaardigheden die je anders maken dan iedereen die ooit heeft geleefd. Bepaal het gebied waarin jij kunt excelleren.
 • Proces
  Bepaal waar je staat en waar je naar toe wilt. Organiseer alles waar je aan wilt werken en bepaal in al deze werkzaamheden en uitdagingen een prioriteit. En ga aan de slag.

Neem contact op:

TachYons Nederland LLP © 2016   |   Contact