Sharefunding

Het Eigen vermogen wat je verdient!

 

Geef klanten, fans, leveranciers en investeerders de mogelijkheid om een aandeel te nemen in je bedrijf.

Aandelen 

Eyevestor is de eigen vermogen oplossing

Samenwerking tussen Tachyons & Eyevestor

Meer met eigen vermogen doen

Ondernemingen in de huidige samenleving kunnen meer met eigen vermogen doen. Participeer in bedrijven die een impact maken op de wereld van morgen.

Via hun platform maken ze het digitaliseren, kopen en verkopen van aandelen eenvoudig voor alle bedrijven. Van het registreren van je aandelenkapitaal tot het betrekken van je stakeholders: De geavanceerde tool & jouw Eyeventure, biedt deze totaaloplossing.

Waarde

Haal de waarde uit je onderneming door een community op te richten voor je stakeholders. Wederkerigheid loont

Waarde delen

Geef je klanten, fans, leveranciers en investeerders de mogelijkheid om een aandeel te nemen in je bedrijf. Deel met hen je waardevolle onderneming.

Waarde groei

Samen sta je sterker en verbinding zorgt voor groei. Delen is vermenigvuldigen, aandeelhouders worden ambassadeurs. Dare to share!

Vergroten van het eigen vermogen

Eyevestor is the share Company, die de aandelen kapitaalmarkt openbreekt voor 99% van alle bedrijven en voor mensen die nog niet actief zijn met aandelen

Enerzijds stelt Eyevestor ondernemers in staat ‘hun roeping te beantwoorden’ en meer te doen met de waarde en het eigen vermogen van hun bedrijf.

Anderzijds maken zij het mogelijk voor bedrijven om hun achterban te betrekken bij investeren in de groei van de onderneming.

En zorgt het mede-eigenaarschap van bedrijven en organisaties ervoor dat de aandeelhouders in de ondernemingen geloven en dat als nieuwe ambassadeurs ook zullen vertellen.

Samen bouwen aan Ondernemingen

Met de samenwerking ontstaat de ‘match’ tussen Eyevestor en TachYons. Beide partijen ambiëren een krachtig netwerk van partners om zich heen. Deze samenwerking is er daar één van. Door onze krachten te bundelen maken wij het mogelijk voor ondernemers om op een nieuwe manier hun onderneming te financieren, vorm te geven en te laten groeien.

Groeien zonder vreemd vermogen 

Wanneer je groei plannen hebt voor je onderneming is de gebruikelijke werkwijze om de groei te financieren. Het aangaan van een lening, via crowdfunding of via een bank. Wanneer je plan wordt goed gekeurd volgt de lening en de rentelast die afgesproken is.

En dan is er nu de andere werkwijze die Eyevestor mogelijk gemaakt heeft. Hetzelfde groeiplan voor je onderneming werk je nu net anders uit. Je gaat de groei en de waarde van je onderneming bepalen, of laten valideren door evaluaid een dochteronderneming. Om die waarde in te zetten voor de aandelen transactie die plaatst vindt via Eyevestor. Naast dat de aandelen je eigen vermogen verschaffen, zullen de investeerder je ook een warm hart toe dragen. Het worden ambassadeurs van je onderneming.

Proces

Vreemd vermogen <=> Eigen vermogen 

Financiering zonder vreemd vermogen

Door familie, klanten en achterban ook mede-eigenaar te maken (zonder stemrecht) van de onderneming in ruil voor groeikapitaal, ontving je het juiste kapitaal om te groeien naar succes waar alle anderen nu ook bij gebaat zijn!

Ambassadeurs, commitment en winst

Naast het financiële aspect levert het gebruik van eyevestor ook andere voordelen op. De achterban zal ambassadeur fungeren. Verschillende Eyevestor klanten hebben dat al stevig bewezen.

Eerder winstgevend

Het is niet alleen lastiger om financiering te krijgen bij banken, er zitten ook flinke voordelen aan financiering met eigen vermogen ten opzichte van een lening bij de bank.

Doordat er geen rente voldaan hoeft te worden, bereik je eerder het break-even point.

Eyeventure 

Meer of minder betrokken 

De investeerders zijn zo betrokken bij jouw onderneming als je wilt. Ze kunnen ondersteunen, meewerken of in ieder geval als ambassadeur een goed woordje voor je doen. In de praktijk blijkt keer op keer dat Eyevestor investeerders waardevolle, betrokken adviezen geven en heel concreet klanten aanbrengen. Dát maakt je bedrijf nog sneller winstgevend.

Wil je meer weten?

BEZOEK- EN POSTADRES

FOKKERSTRAAT 18
2811 ER REEUWIJK

ALGEMEEN TELEFOONNUMMER

085 0282 003