SalesFeed

  • Bezoekers van je website herkennen
  • Cross-sell, up-sell en retentie leads
  • Veel meer New Business leads
  • Optimalisatie van marketing en Sales inzet

Meer relevante leads uit jouw website

Heb je wel bezoekers op je website, maar ontvang je weinig reacties? Krijg je weinig directe leads uit je website bezoekers?

Veel bedrijven weten niet of de bezoekers van hun website relevant voor ze zijn. Proactief opvolgen van een interessant website bezoek is dan niet mogelijk.

Met SalesFeed weet je wél welke bedrijven jouw website bezochten en wat ze daar lazen en hoe je ze kunt benaderen.

Het Formule 1 team voor SalesFeed

Ga voor het snelste resultaat door te werken met de beste engineers

Slimme implementatie met maximaal resultaat

Wij implementeren SalesFeed bij bedrijven op de manier waarop de Pit Crew van een Formule 1 team werkt. Snelheid, effectiviteit, keer op keer.

Met aansluitend begeleiding voor zowel marketing als sales om te zorgen dat je SalesFeed optimaal gebruikt en de leads scoort die je nodig hebt.

Waar kies je voor een SalesFeed Proof of Concept van 3 maanden of ga je voor een SalesFeed strategische implementatie met 6 maanden begeleiding voor optimaal resultaat?

Wij verzorgen het fixed price, fixed quality en fixed date.

TachYons is de specialist

Start super snel, met de minste moeite en met het meeste resultaat. Ga slim van start met onze kennis en ervaring.

Gebruik ons F1 team om te starten met SalesFeed. En om Salesfeed met al zijn extra benefits zo goed mogelijk in te zetten.

TachYons is dé specialist in slimme implementatie van SalesFeed met speciale aandacht voor lead kwalificatie en ondersteuning bij opvolging van leads.

De ideale implementatie met de minste moeite. Wij verzorgen een Proof of Concept van 3 maanden of een Strategische implementatie van 6 maanden. Dat doen we fixed price, natuurlijk.

Lees verder over

SalesFeed

  • Nieuwe klanten
  • Naamsbekendheid
  • Promotie van product/dienst
  • Interactie met klanten
Meer relevante leads uit jouw website Heb je wel bezoekers op je website, maar ontvang je weinig reacties? Krijg je weinig directe leads uit je website bezoekers? Veel bedrijven weten niet of de bezoekers van hun website relevant voor ze zijn. Proactief opvolgen van een interessant website bezoek is dan niet mogelijk. Met SalesFeed weet je wél welke bedrijven jouw website bezochten en wat ze daar lazen en hoe je ze kunt benaderen.

Het Formule 1 team voor SalesFeed

Ga voor het snelste resultaat door te werken met de beste engineers

Start super snel, met de minste moeite en met het meeste resultaat. Ga slim van start met onze kennis en ervaring. Gebruik ons F1 team om te starten met SalesFeed. En om Salesfeed met al zijn extra benefits zo goed mogelijk in te zetten. TachYons is dé specialist in slimme implementatie van SalesFeed met speciale aandacht voor lead kwalificatie en ondersteuning bij opvolging van leads. De ideale implementatie met de minste moeite. Wij verzorgen een Proof of Concept van 3 maanden of een Strategische implementatie van 6 maanden. Dat doen we fixed price, natuurlijk.

Lees verder over

Verder praten over Strategie?

Bezoek- en postadres

Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk

Algemeen telefoonnummer

085 0282 003