herken zakelijke bezoekers op je website

Vul Je funnel

 

Het is tijd om weer vol aan de bak te gaan. Om van dit jaar een succes te maken moet je snel je salesfunnel vullen met relevante leads en prospects.

Kom nu in contact met nieuwe prospects die jouw site bezoeken en vul je funnel met relevante leads om snel te kunnen scoren.

3 maanden eenmalig € 150,=

herkenning, licentie & begeleiding

VoordelenAanvragen

De bedrijvigheid komt weer op gang in Nederland

Uit analyse van het webverkeer bij onze klanten blijkt: er komen weer steeds meer nieuwe bezoekers die zich oriënteren op investeringen en kansen.

Pak nu je kansen en kom in contact met bedrijven die investeringen overwegen in jouw product of dienst. Ga het gesprek aan met bedrijven die jouw website bezoeken en vul je funnel!

Kies Salesfeed, door Emerce aangewezen als Nederlands meeste vernieuwde e-business tool

Meer verkoopkansen uit dezelfde marketing

Met SalesFeed zie je welke bedrijven je website bezoeken en wat ze lezen. Dan kun je iedere dag commerciële kansen herkennen op je website. Als ze niet geschikt zijn om nu op te volgen, dan bouw je tenminste kansen op voor als de tijd weer rijp is. Krijg meteen inzicht in welke marketingactiviteiten momenteel het beste verkeer op de website brengen.

Schiet uit de startblokken en begin te scoren

Vul nu je funnel en begin meteen met lead opvolging!

grijp de beste kansen van 2020

VUL  JE  SALESFUNNEL

alle voordelen op een rij

Z

3 MAANDEN EXTRA LEADS UIT WEBVERKEER

Niet alle interessante bezoekers laten een berichtje achter op je website. Ze vullen niet allemaal een contact formulier in. Met Salesfeed kun je zien welke bedrijven je website bezoeken, wat ze lezen, hoe vaak, hoe lang en nog veel meer.  Bepaal zelf welke bedrijven het waard zijn om vanuit marketing of verkoop achteraan te gaan. 

INSTALLATIE EN INRICHTING

Wij helpen op afstand en zonder bijkomende kosten. Het eenvoudig installeren van de meetcode en het inrichten van triggers (filters) verzorgen we in een video call. Je krijgt dan automatisch de nieuwe leads binnen.

Later tunen we de inrichting met jou samen en leggen wij de functies uit.

BESTE SALESFEED CONSULTANTS VAN NEDERLAND

Al meer dan 6 jaar verzorgt TachYons SalesFeed implementaties. In allerlei branches hebben wij geleerd hoe je de mogelijkheden van SalesFeed optimaal kunt inzetten. Wij helpen met een snelle inrichting en geven uitleg over het gebruk van de functies.

VOORBEREIDING

Je hebt geen voorkennis nodig om met deze dienst te starten. Het is voldoende om SalesFeed te koppelen aan je website. Vraag dit pakket daarom vandaag nog aan en begin met het verzamelen van saleskansen.

TIPS VOOR LEAD OPVOLGING

Nieuwe leads is altijd goed natuurlijk, maar hoe volg je deze leads slim op? Wij helpen je met inspirerende voorbeelden en denken met je mee over de extra mogelijkheden in jouw situatie. Hoe kom je aan meer relevante bezoekers en hoe zorg je voor meer conversie?

TIPS VOOR MARKETING OPTIMALISATIE

Uit welke branche komen de bezoekers, wat lezen ze, hoe gaan ze van pagina naar pagina, komen ze de converiepagina’s, waar komt het verkeer vandaan, welke advertentie leiden tot het relevantste webverkeer, etc. etc. ? Je krijgt dus niet alleen leads, maar ook heel veel inzichten.

_

STOPT VANZELF

Met deze Vul-Je-Funnel-deal zit je nergens aan vast. 3 maanden gebruik van SalesFeed én de begeleiding voor éénmalig € 150,= (excl. BTW). Na 90 dagen stopt het, tenzij jij aangeeft dat het door moet gaan. Geen risico’s, geen addertjes onder het gras.

Y

Er kan nog veel meer

Als je veel verkeer hebt of onderscheid wilt maken in doelgroepen, kun je SalesFeed inrichten om nog meer inzicht te krijgen of tijd te besparen bij het signaleren van goede leads. Zo’n inrichting van je licentie valt buiten de scope van dit pakket, maar we helpen je graag met aanvullende ondersteuning.

DIRECT MEER LEADS?

Liever eerst bellen?

Plan nu zelf een afspraak in. Dan nemen we de tijd om kennis te maken en je doelen te bespreken.